Καταγγελία Προέδρου ΟΣΕ: Σε μονή γραμμή τα τρένα ξανά χωρίς κλειδούχο για 130 χιλιόμετρα

Σύμφωνα με τον κ. Γενηδούνια, η μονή γραμμή (Λάρισα-Πλατύ) που λειτούργησε ξανά, στον σταθμό Λιτοχώρου δεν έχει κλειδούχο.

15 Μαΐου 2023

Σοκ προκαλεί η καταγγελία από τον πρόεδρο του Σωματείου Μηχανοδηγών ΟΣΕ, Κώστα Γενηδούνια πως και πάλι θα χρησιμοποιηθεί μονή γραμμή – και μάλιστα για 130 χιλιόμετρα – ελλείψει κλειδούχου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης των τρένων θα υπάρξει μία γραμμή – και για την κάθοδο και για την άνοδο – επειδή ο σταθμός Λιτοχώρου δεν έχει κλειδούχο.
«Αν δεν ντρέπεται κι η ντροπή ποιος ντρέπεται;» διερωτάται σε ανάρτησή του, υπογραμμίζοντας πως στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου Μηχανοδηγών του ΟΣΕ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Γενηδούνια:

Σήμερα ο ΟΣΕ κάνει «επανεκκίνηση». Την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης , πριν από λίγο , μας ενημερώσαν ότι θα υπάρχει ΜΟΝΗ γραμμή μεταξύ Λάρισας- Πλατεως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων , γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου -που εργάζεται- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ. Αν δεν ντρέπεται & η ντροπή ποιος ντρέπεται ; Μονή γραμμή Λάρισα -Πλατύ γιατί έγινε ένα «βραχυκύκλωμα». Μετα τα χυδαία ψέμματα τους- και αυτό το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία – , ζητάνε από εμάς, να τους πιστέψουμε. Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου μας. Γιατί για εμάς ουσία δεν είναι η επικοινωνία.

Πηγή: kosmodromio.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.