Ανεύθυνες γελοιότητες. Μας περνάνε για ηλίθιους

Άρης Πορτοσάλτε: Προέτρεψε τους πολίτες να αποσύρουν τα λεφτά τους από συγκεκριμένη τράπεζα!

26 Απριλίου 2023

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Άρης Πορτοσάλτε. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μιλώντας σε εκπομπή του καναλιού έφτασε στο σημείο να παροτρύνει τον κόσμο να αποσύρει τις καταθέσεις του από συγκεκριμένη τράπεζα, σε περίπτωση που την κρατικοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ο κ. Πορτοσάλτε είπε συγκεκριμένα σε εκπομπή του ΣΚΑΪ: «Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για κρατικοποίηση της Εθνικής Τράπεζας και της ΔΕΗ. Κρατικοποίηση Εθνικής, θέλω να το συνειδητοποιήσουμε λίγο, αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει. Ότι όποιος πιστεύει τον ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα βγάζει τα λεφτά του από την Εθνική».

«Γιατί τα βγάζει;», τον ρώτησε ο ένας από τους παρουσιαστές.

«Θέλει να μείνουν σε κρατικοποιημένη τράπεζα τα λεφτά του;», απάντησε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Πρόκειται για μια δήλωση που έρχεται να ενισχύσει το κλίμα της δημιουργία τεχνητής ανασφάλειας – που εξάλλου πυροδοτεί με κάθε τρόπο η κυβέρνηση –  με στόχο να δημιουργηθεί πανικός μεταξύ των ψηφοφόρων.

Ο κ. Πορτοσάλτε για πολλοστή φορά επιδιώκοντας να προσφέρει υπηρεσίες στη ΝΔ και τον Κυριακό Μητσοτάκη δεν δίστασε να σπείρει τον πανικό λέγοντας ανεύθυνα και επικίνδυνα πράγματα!

Αξιος ο μισθός του, θα λέγαμε εμείς…

Πηγή:www.aftodioikisi.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.