Οι εργαζόμενοι της ΕΑΒ προειδοποιούν ΚΑΙ με εξώδικα για κίνδυνο για «Τέμπη στις ΕΔ»-Ν.Καπίρης

Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ είχαν προειδοποιήσει με τρόπο εκκωφαντικό για τον κίνδυνο σοβαρού δυστυχήματος. Αντιμετωπίστηκαν με αδιαφορία και διώξεις…Ήρθε η τραγωδία…

Οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), έχουν προειδοποιήσει πολλές φορές ΚΑΙ με εξώδικα για τους κινδύνους που προκαλούνται για την ασφάλεια των πτήσεων από την εμμονή της κυβέρνησης να απαξιώνει την εταιρεία και να δίνει προγράμματα συντήρησης ιπτάμενων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων σε ιδιώτες. Αντιμετωπίζονται με αδιαφορία και διώξεις. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε άλλη δυσάρεστη εξέλιξη.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΑΒ Νίκος Καπίρης μιλά στο militaire channel  και είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Τα όσα λέει κανονικά θα έπρεπε να κάνουν πολλούς να μην κοιμούνται τα βράδια. Το κακό είναι ότι μάλλον δεν έχουν τέτοια προβλήματα.

Στα εξώδικα τους οι εργαζόμενοι της ΕΑΒ αναφέρουν συγκεκριμένα ατυχήματα που έχουν συμβεί! Τα μέσα ενημέρωσης όπως και στην περίπτωση του ΟΣΕ δεν τα ανέδειξαν ποτέ! Πρέπει να γίνει δυστύχημα για να ασχοληθούν…


Πηγή: www.militaire.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.