Ενιαίο Μέτωπο για την επαναφορά του σχεδίου Ανάν

Και ο Ι.Κασουλίδης ψηφίζει Α.Μαυρογιάννη

9 Φεβρουαρίου, 2023

Την προσωπική του στήριξη προς τον Ανδρέα Μαυρογιάννη εξέφρασε ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, κάνοντας λόγο για ανάγκη υπέρβασης, την οποία ο ίδιος είναι έτοιμος να κάνει.

Μιλώντας στον Αnt1 και στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» ο κ. Κασουλίδης αναφέρθηκε στην απόφαση του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για ψήφο κατά συνείδηση στον β΄ γύρο των Προεδερικων Εκλογών, ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα δεν δέχθηκε να μπει σε συζήτηση για τον διαμοιρασμό της εξουσίας. Ο ΔΗΣΥ, είπε, θα βρίσκεται στην αντιπολίτευση, καθώς εκεί τον κατέταξε το εκλογικό σώμα στον α΄γύρο των προεδρικών εκλογών.

Κληθείς να σχολιάσει για τον τι προτίθεται να πράξει ο ίδιος στον β΄γύρο, ο κ. Κασουλίδης τοποθέτησε ως κύριο γνώμονα του τη διαχείριση του Κυπριακού, τονίζοντας πως ο κ. Μαυρογιάννης θα εμπνεύσει καλύτερα την εμπιστοσύνη του διεθνούς παράγοντα. «Τουλάχιστον ξέρουμε τις θέσεις του», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Καταληκτικά, ο κ. Κασουλίδης είπε πως είναι η ώρα να γίνουν υπερβάσεις, με τον ίδιο να προχωρεί σε αυτή την υπέρβαση.

Πηγή: e-shocknews.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Διαβάστε επίσης

Η αυτοενοχοποίηση μας ως όπλο της τουρκικής προπαγάνδας: Ένα κατεπείγον ερώτημα σε ένα υποψήφιο για την Προεδρία της Κύπρου