Σε μια λαϊκή αγορά

Εδώ και πολλά χρόνιαοι ειδήσεις δεν είναι στα κανάλια.Οι ειδήσεις είναι εδώ στο διαδίκτυο και σε ομάδες με κοινωνικό- ανθρώπινο πρόσωπο

Η γυναίκα της φωτογραφίας η Κωνσταντίνα Αγγελούση είναι παραγωγός της Β’ λαϊκής Αθηνών που κάθε Τρίτη λειτουργεί στην πόλη της Καλλιθέας (Λυκούργου/Λασκαρίδου/ Σπάρτης). Αυτήν την κυρία την έχω πετύχει αρκετές φορές στο τέλος της λαϊκής να κάνει το εξής:

Όταν βλέπει ανθρώπους χωρίς χρήματα που έρχονται στο σχολασμακαι μαζέυουν από το δρόμο τα πεταμένα τρόφιμα για να τα πάνε στην οικογένεια τους, τους φωνάζει και τους λέει να πάρουν ότι θέλουν από τον πάγκο της δωρεάν.

Το είδα και ανατριχιασα.

Το είχα δει και άλλη φορά και σκέφτηκα ότι ήταν τυχαίο.Τελικά οχι δεν είναι τυχαίο το να είσαι άνθρωπος. Το χθεσινό που αντίκρισα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως άνθρωπο δεν σε κάνουν οι σπουδές και τα πτυχία.Τους αληθινούς βαθμούς τους βάζει η ζωή.Οχι οι καθηγητές. Σαράντα πτυχία πανεπιστημίωνδεν κάνουν μισό πτυχίο ανθρωπιάς δικό της. Σεβασμός! Υ.Γ. Ελπίζω να σκεφτήκατε ότι και εγώ. Να την κοινοποιήσουμε. Να την μάθουν περισσότεροι άνθρωποι από τους 43 φίλους που έχει.

Το αξίζει εξάλλου.

από ομάδα του Facebook

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.