Οργή στα social media για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας να χορηγήσει αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του Δημήτρη Λιγνάδη, μέχρι το Εφετείο.

Λίγο νωρίτερα, ο Δ. Λιγνάδης είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη για δύο βιασμούς ανηλίκων, χωρίς ελαφρυντικά.

 Μετά την ανακοίνωση της απόφασης για απελευθέρωση του Δημήτρη Λιγνάδη υπήρξαν οργισμένες αντιδράσεις από τους παρευρισκόμενους στη δικαστική αίθουσα. «Ντροπή σας, ξεφτίλες» φώναξαν κάποιοι, ενώ οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και έξω απο δικαστήριο με τους συγκεντρωμένους να απευθύνονται προς την ηθοποιό Ελένη Κούρκουλα, μάρτυρα υπεράσπισης του Δ. Λιγνάδη, τους συγγενείς και τους φίλους του σκηνοθέτη. «Ντροπή σας, αίσχος, οι βιαστές έξω από τη φυλακή», φώναζαν.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης για απελευθέρωση του Δημήτρη Λιγνάδη υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τους παρευρισκόμενους στη δικαστική αίθουσα. «Ντροπή σας, ξεφτίλες» φώναξαν κάποιοι, ενώ οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και έξω από δικαστήριο. Την ίδια ώρα, παρόμοιες είναι και οι αντιδράσεις στο twitter.

Πηγή: tvxs.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.