Καταγγελία σοκ: Οδηγός ταξί πυροβόλησε 26χρονο Πακιστανό στα Πατήσια

Αιματηρό περιστατικό με ρατσιστική οσμή στα Πατήσια. Ταξιτζής πυροβόλησε Πακιστανό, που γυρνούσε από γιορτή φορώντας παραδοσιακά ρούχα, σύμφωνα με καταγγελίες.

4 Μαΐου 2022

Σοβαρό περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα στα Πατήσια, με θύμα έναν 26χρονο Πακιστανό, ο οποίος, σύμφωνα με όσα καταγγέλονται, δέχθηκε πυροβολισμούς από έναν οδηγό ταξί, ο οποίος κινούνταν στην Γ’ Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 26χρονος επέστρεφε, στις 9:15 το πρωί της Δευτέρας, στο σπίτι του μαζί με τέσσερις φίλους του από μια γιορτή που πραγματοποιείται την πρώτη μέρα απο τη λήξη του ραμαζανιού. Όλοι τους φορούσαν παραδοσιακά ρούχα της χώρας τους.

Τότε είδαν ένα ταξί να κόβει ταχύτητα, να τους πλησιάζει και ο οδηγός να ανοίγει το παράθυρο, να τους βρίζει, να βγάζει όπλο και να τους πυροβολεί. Ο νεαρός μουσουλμάνος δέχθηκε 3-4 πυροβολισμούς και ένα σφαιρίδιο τον βρήκε ελάχιστα εκατοστά από το μάτι, στο κεφάλι και τον τραυμάτισε.

Περίοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” όπου του αφαίρεσαν σφαιρίδιο και του έκαναν τρία ράμματα.

Πηγή: www.thetoc.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.