Αποχώρηση Ν. Ξυδάκη από το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ με αιχμές

Αποχωρεί από τη διεύθυνση και το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ (“Στο Κόκκινο”) ο Νίκος Ξυδάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος χθες, στην τελευταία εκπομπή του.

Ο Νίκος Ξυδάκης ήταν επικεφαλής του κομματικού ραδιοφώνου την τελευταία διετία ενώ πρόσφατα, με απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα κομματικά του μέσα βρίσκονται σε αναδιοργάνωση.

Η ανακοίνωση της αποχώρησής του ωστόσο βρίθει αιχμών:

“Φεύγω γιατί το ραδιόφωνο μπαίνει σε ένα άλλο κύκλο για τον οποίο δεν ερωτήθηκα και δεν με αφορά. Και μην ακούτε τις κουταμάρες ότι φεύγω για να κατέβω βουλευτής. Οι άνθρωποι δεν παρατούν έτσι την κοινότητα τους”, ανέφερε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ν. Φίλης: Ποια σκοπιμότητα επέβαλε την απομάκρυνσή του; 

Αντιδράσεις για την απομάκρυνση του Ν. Ξυδάκη σημειώνονται και στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Νίκος Φίλης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ρωτά: “ποια σκοπιμότητα  επέβαλε να υπάρξει αυτή η λυπηρή εξέλιξη την επομένη του Συνεδρίου και πριν εκλεγούν τα νέα όργανα του κόμματος”.

“Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απομάκρυνση του Νίκου Ξυδάκη από το Κόκκινο.

Ο Νίκος έδωσε άλλον αέρα και κύρος Στο Κόκκινο 105,5 και ανέβασε την ακροαματικότητα και την αξιοπιστία του.

Ποια σκοπιμότητα επέβαλε να υπάρξει αυτή η λυπηρή εξέλιξη την επομένη του Συνεδρίου και πριν εκλεγούν τα νέα όργανα του κόμματος;

Αισθάνεται κανείς την ανάγκη να απαντήσει;”

Πηγή: www.msn.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.