Η άλλη άποψη για την Μπούτσα

Οι Ουκρανοί απέδειξαν στην Bucha ότι είναι κλίκα εγκληματιών – Συνένοχος ο Zelensky για τις εκκαθαρίσεις και το show τρόμου

Τι πραγματικά συνέβη στην Bucha δυτικά του Κιέβου στην Ουκρανία; -Οι Ουκρανικές δυνάμεις σκηνοθέτησαν το show προχώρησαν σε εκκαθαρίσεις και… ενοχοποίησαν τις ρωσικές δυνάμεις

Ενώ ο ΟΗΕ υποστηρίζει έρευνες για όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας… η περίπτωση της Bucha έρχεται να αποδείξει ότι οι Ουκρανοί δεν είναι οι αμυνόμενοι ήρωες που αντιστέκονται αλλά κλίκα εγκληματιών που προβαίνουν σε εκκαθαρίσεις και εν συνεχεία σκηνοθετούν show τρόμου κατηγορώντας τις Ρωσικές δυνάμεις…

Οι Ουκρανικές δυνάμεις εκδικούνται

Στις αρχές της εβδομάδας, ένα βίντεο εμφανίστηκε στο διαδίκτυο στο οποίο ο Ουκρανός στρατός δολοφονούσε τραυματίες Ρώσους στρατιώτες.
Το βίντεο δείχνει πώς ο Ουκρανός στρατός πυροβόλησε ρώσους στρατιώτες που ήταν τραυματίες και κείτονταν στο δρόμο.
Δίπλα τους βρίσκονταν τα πτώματα πολλών ακόμη στρατιωτών, που πιθανολογείται ότι δολοφονήθηκαν.
Στις 6 Απριλίου 2022 οι New York Times επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητα του video.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το video έγινε στις 30 Μαρτίου κατά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από το Κίεβο.

Οι Ουκρανοί χρησιμοποιούν αμάχους για προστασία

Υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες από ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι οι Ουκρανικές δυνάμεις έδειξαν απάνθρωπο τρόπο, όχι μόνο τα Τάγματα Azov αλλά και ο τακτικός ουκρανικός στρατός.

Natalia Kudinova:
«Ο δήμαρχος της πόλης ήταν ένας από τους πρώτους που τράπηκαν σε φυγή και αργότερα οι ουκρανικές αρχές μας είπαν ψέματα ότι η Ρωσία εγκλώβισε τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους. Το τάγμα του Azov κρατούσε γυναίκες και παιδιά σε υπόγεια και λήστευε πολίτες στα σημεία ελέγχου.
Μια γιαγιά με τα εγγόνια της είπε ότι οι μαχητές του Azov δεν τους άφησαν να βγουν από το υπόγειο και θα πυροβολούσαν για να σκοτώσουν όποιον έκανε ένα βήμα προς την έξοδο.
Γυναίκες και κορίτσια ξεγυμνώθηκαν σε ένα σημείο ελέγχου με τους στρατιώτες να παίρνουν τον χρυσό και τα χρήματά τους, και ότι άλλο πολύτιμο είχαν».

Η Valentina Borisenkova ανέφερε ότι ο ουκρανικός στρατός κυνήγησε μια γυναίκα με τα δύο παιδιά της έξω από την μονοκατοικία τους.
Το σπίτι χρησιμοποιήθηκε ως σημείο βολής για όλμους.
«Έφυγε με δάκρυα στα μάτια… διωγμένη από το σπίτι της, με δύο παιδιά… από στρατιώτες με μπλε περιβραχιόνια (έμβλημα της Ουκρανίας)»

Η Marina είπε ότι βασανίστηκε σε ένα υπόγειο της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας στο Kramatorsk:
«Με έδεσαν σε έναν σωλήνα αποχέτευσης.
Όταν έμαθαν ότι είμαι Ρωσίδα, άρχισαν να με χτυπούν, να μου κάνουν ηλεκτροσόκ και να με απειλούν ότι θα κάνουν το ίδιο και στην ανήλικη κόρη μου».

Olga Shapovalova: «Φύγαμε από τη Μαριούπολη, στις 25 Μαρτίου. Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ακροβολίστηκαν ανάμεσα σε κτίρια κατοικιών και σε αυλές σχολείων, κρυμμένοι πίσω από πολίτες.
Ένα ουκρανικό τανκ συνέχιζε να κυκλοφορεί γύρω από το θέατρο και να πυροβολεί προς όλες τις κατευθύνσεις, στοχεύοντας κτίρια κατοικιών.
Τα τανκς ήταν παρκαρισμένα κοντά στα σχολεία 69, 68 και 5.
Τα είδα με τα μάτια μου».

Olga Suportkina: «Σχολείο της Μαριούπολης Νο 15.
Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις πήραν θέσεις εκεί στις 25 Φεβρουαρίου και έφυγαν στις 7 Μαρτίου.
Πυροβολούσαν από εκεί.
Το κτήριο μας χτυπήθηκε από το πυροβολικό.
Στις 8 και 9 Μαρτίου σημειώθηκε σφοδρός βομβαρδισμός με στόχους κατοικίες.
Όταν ρωτήθηκαν γιατί το έκαναν αυτό, οι στρατιώτες της Ουκρανίας απάντησαν ότι θα μείνουν εκεί μέχρι να εξαλείψουν εντελώς το ρωσικό πνεύμα.
Άρχισαν αμέσως να λεηλατούν, όλα τα μαγαζιά.
Τα στρατεύματα του DPR μας βοήθησαν να διασωθούμε».

Με μεθόδους Goebbels οι Ουκρανοί στοχοποιούν τις ρωσικές δυνάμεις

Ο Ουκρανικός στρατός επιδίδεται σε παραστάσεις θεάτρου εγκληματιών.
Στοχοποιούν φιλήσυχους Ουκρανούς που δολοφονούνται από τον Ουκρανικό στρατό, προκειμένου, σύμφωνα με τον Goebbels, να κατηγορήσουν τον ρωσικό στρατό για τις δολοφονίες.
Οι δολοφονίες πραγματοποιήθηκαν όταν τα ρωσικά στρατεύματα αποχωρούσαν από κατεχόμενα εδάφη και μετά τις ειρηνευτικές συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη, οι οποίες έδωσαν ελπίδα σε τόσους πολλούς ανθρώπους.

Τι πραγματικά συνέβη στην Bucha δυτικά του Κιέβου στην Ουκρανία;

Η περίπτωση της Bucha όπου δολοφονήθηκαν βάναυσα πάνω από 320 Ουκρανοί αποτελεί απόδειξη ότι το καθεστώς της Ουκρανίας είναι ομάδα εγκληματιών που προβαίνει σε εθνικές εκκαθαρίσεις και εν συνεχεία για να καλύψει τα εγκλήματα της σκηνοθετεί πετώντας στα σκουπίδια στους δρόμους τα πτώματα των δολοφονημένων Ουκρανών τονίζοντας ότι… οι αιμοσταγείς δολοφόνοι ρώσοι διέπραξαν αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα.

Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι Ουκρανοί δολοφόνοι πυροβολούσαν όσους Ουκρανούς φορούσαν λευκά περιβραχιόνια, δηλαδή πολίτες.
Πολλοί άνθρωποι που κείτονταν στο έδαφος φορούσαν λευκά περιβραχιόνια, που σημαίνει ότι ήταν πολίτες.
Τα λευκά περιβραχιόνια τα φορούσαν όσοι Ουκρανοί είχαν συνεργαστεί με τις ρωσικές δυνάμεις.
Οι New York Times ανέφεραν ότι τα πτώματα κείτονταν εκεί από τότε 20 Μαρτίου.
Εάν αυτό συνέβαινε προφανώς θα είχαν ξεκινήσει οι αλλοιώσεις από την αποσύνθεση αλλά όπως διαπιστώθηκε οι άνθρωποι αυτοί ήταν νεκροί 24 ή 48 ώρες το μέγιστο.
Η Ουκρανία έστησε ένα show δολοφονώντας στο πλαίσιο εκκαθαρίσεων και εν συνεχεία ως υποκριτές παρουσίασαν τους ενόχους…

Τα γεγονότα στην Bucha

Όλα τα τμήματα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων αποχώρησαν πλήρως από την Bucha ως χειρονομία καλής θέλησης στις 30 Μαρτίου – την επόμενη μέρα μετά από τις ρωσο-ουκρανικές συνομιλίες που είχαν λάβει χώρα στην Τουρκία.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε αντίστοιχη ειδοποίηση στους επίσημους διαδικτυακούς πόρους του επίσης στις 30 Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου που η πόλη ελέγχονταν από τις ρωσικές δυνάμεις, κανένας άμαχος πολίτης δεν σκοτώθηκε.
Οι άνθρωποι κυκλοφορούσαν ελεύθερα στην πόλη και είχαν πρόσβαση σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας εάν είχαν συμβεί αυτά τα φρικτά εγκλήματα προφανώς και οι πολίτες αμέσως θα είχαν διαδώσει αυτό το έγκλημα πολέμου.

Εξάλλου, Ρώσοι στρατιωτικοί παρέδωσαν και διένειμαν 452 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στους πολίτες σε πόλεις της περιφέρειας του Κιέβου.
Οι έξοδοι της πόλης δεν ήταν αποκλεισμένες, οι κάτοικοι μπορούσαν ελεύθερα να φύγουν προς τη βόρεια κατεύθυνση.
Την ίδια στιγμή, τα ουκρανικά στρατεύματα βομβαρδίζουν τα νότια σύνορα της Bucha (συμπεριλαμβανομένων και συνοικιών) ακατάπαυστα από πυροβολικό μεγάλου διαμετρήματος και πολλαπλούς εκτοξευτές ρουκετών.

Μόλις τα ρωσικά στρατεύματα αποχώρησαν, ο δήμαρχος της Bucha Α. Fedoruk από video στις 31 Μαρτίου μίλησε για ηρωική απελευθέρωση της πόλης από τις ουκρανικές δυνάμεις.
Στις 31 Μαρτίου δεν υπήρχαν ρωσικά στρατεύματα στο Bucha.
Επιπλέον, ο δήμαρχος δεν ανέφερε ότι ουκρανοί πολίτες πυροβολήθηκαν στους δρόμους με δεμένα χέρια.

Μπορεί κανείς να πιστέψει ότι ο χαμογελαστός δήμαρχος δεν παρατήρησε 280 πτώματα, στους δρόμους;
fedoruukkk_bn.png
Την 1η Απριλίου, το μέλος του δημοτικού συμβουλίου της Bucha, Katerina Ukraintseva, σε ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών, προειδοποίησε επανειλημμένα τους συμπολίτες της ότι η Ουκρανική Υπηρεσία Ασφαλείας είχε εισέλθει στην πόλη και προέβαινε σε εκκαθαρίσεις.
Ζήτησε από όλους να είναι πολύ προσεκτικοί.
Επίσης υπάρχει video διάρκειας σχεδόν 8 λεπτών που ενημερώνει ότι επίκειται εκκαθάριση της Bucha από την Ουκρανική Εθνική Αστυνομία στις 2 Απριλίου.

Αυτό το βίντεο δεν δείχνει πτώματα αμάχων στους δρόμους.
Επιπλέον, στο βίντεο εμφανίζεται η Εθνική Φρουρά της Ουκρανίας να παίρνει συνεντεύξεις από τους ντόπιους κατοίκους, κανένας από τους οποίους δεν αναφέρει πτώματα ή μαζικούς πυροβολισμούς.

Μια από τις πύλες ειδήσεων της Ουκρανίας δημοσίευσε επίσης ένα σχέδιο σχετικά με την επικείμενη εκκαθάριση της Bucha, οι Ουκρανοί είχαν αποφασίσει να εκκαθαρίσουν όσους συνεργάστηκαν με την Ρωσία.
Στη συνέχεια διέγραψαν τη δημοσίευση, αλλά πολλοί χρήστες του διαδικτύου κατάφεραν να την αποθηκεύσουν.

Τα αποκαλούμενα στοιχεία για τα εγκλήματα των ρωσικών δυνάμεων στην πόλη Bucha εμφανίστηκαν μόλις στις 3 Απριλίου – τέσσερις ημέρες μετά την παρουσία των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων εκεί.

Για άλλη μια φορά, χωρίς καμία απόδειξη και μόνο με βάση το «τεκμήριο ενοχής», οι Ρώσοι στρατιώτες ενοχοποιούνται για ορισμένες φρικαλεότητες.
Είναι εντυπωσιακό πως οι Ουκρανικές δυνάμεις εμφανίστηκαν και με κινηματογραφική μαεστρία παρουσίασαν τα πτώματα ανθρώπων στους δρόμους που δεν είχαν σκοτωθεί εκεί αλλά μεταφερθεί και τοποθετηθεί στους δρόμους για να προκαλέσουν μεγαλύτερο σοκ στην διεθνή κοινή γνώμη.

Τα στοιχεία προδίδουν τις ουκρανικές θηριωδίες

Αν τα πτώματα ήταν κάποιων ημερών θα είχαν υπάρξει αλλοιώσεις όπως οι ιατροδικαστές μπορεί να γνωρίζουν.
Οι New York Times είχαν αναφέρει ότι τα πτώματα κείτονταν στους δρόμους από τις 20 Μαρτίου, το εντυπωσιακό είναι ότι όλοι οι νεκροί φαίνονταν ότι δολοφονήθηκαν εντός 24 ωρών.
Τα πλάνα που διαδόθηκαν από τους Ουκρανούς δείχνουν ότι ορισμένα πτώματα είχαν συγκεκριμένα διακριτικά στο άνω μέρος των βραχιόνων τους – μια λευκή ρίγα.
Οι πολίτες φορούσαν τέτοιες ρίγες μετά την άφιξη του στρατού της Ρωσίας.

Εξάλλου, το μέλος του δημοτικού συμβουλίου της Bucha, Katerina Ukraintseva, παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στη ρωσική πλατφόρμα «Meduza» ότι δεν είδε ποτέ ρωσικά στρατεύματα να πυροβολούν ανθρώπους.
Αργότερα στην ίδια συνέντευξη επιβεβαίωσε ότι ο ουκρανικός στρατός ήταν υπεύθυνος για όλες τις μεγάλες θηριωδίες αλλά όλα αυτά τα στοιχεία… σκόπιμα παραμερίστηκαν.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι σύμφωνα με επαληθευμένα στοιχεία, μέλη του 72ου Ουκρανικού Κέντρου Πληροφοριών και Ψυχολογικών Επιχειρήσεων κινηματογράφησαν και έστησαν ένα βίντεο αμάχων, που φέρονταν να είχαν σκοτωθεί από ρωσικά στρατεύματα, προκειμένου να διαδοθεί μέσω δυτικών μέσων ενημέρωσης.
Αυτό έγινε στις 4 Απριλίου στην πόλη Moshchun (23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από το Κίεβο).
Οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες διεξήγαγαν επίσης τέτοιες επιχειρήσεις στο Sumy και σε ορισμένες άλλες πόλεις.

Οι Ουκρανοί είναι επαγγελματίες δολοφόνοι, στήνουν video για να κατηγορήσουν τους ρώσους και εκμεταλλευόμενοι την προπαγάνδα προβαίνουν σε απίστευτες θηριωδίες και δολοφονικές εκκαθαρίσεις.
Ukrainian-_1.jpgFPcBTYGXsAQAkIi_1.jpg

FPcFgLVXsAcI1eZ_2.jpgFPYJ67qWYAU1_eX.jpgFPbSQ_1X0AE0u4W_1.jpg

Πηγή: www.bankingnews.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.