Κύπρος: Εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ αποκάλεσε τον Τατάρ «πρόεδρο»

Η βοηθός υφυπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ σε δηλώσεις της στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, αποκάλεσε τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, «πρόεδρο»

Η κ. Νούλαντ φάνηκε να μην αντιλαμβάνεται το ολίσθημά της την ώρα που μιλούσε στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας. Ειδικότερα η

Η ίδια έδειξε να μην αντιλήφθηκε το ολίσθημα και όταν της επισημάνθηκε, ανασκεύασε. Συγκεκριμένα η κα. Νούλαντ ειπε: «Τώρα θα πάω στο βορρά και θα περάσω λίγο χρόνο με τον Πρόεδρο Τατάρ και θα του μιλήσω για τη συνεχή στήριξη των ΗΠΑ στις προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού κατά ένα δικοινοτικό τρόπο, όπως πάντοτε υποστηρίζουμε διαχρονικά».

Ανασκεύασε

Σε επισήμανση δημοσιογράφου αν η αναφορά της σε «Πρόεδρο Τατάρ» ήταν λανθασμένη, η κα. Νούλαντ είπε πως ήταν ένα λάθος το απέδωσε σε κούραση και απολογήθηκε, αποκαλώντας τον Τουρκοκύπριο ηγέτη «κ. Τατάρ»

Πηγή: www.in.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.