Το ναζιστικό τάγμα «AZOV» του ουκρανικού στρατού, δολοφόνησε τους Έλληνες της Μαριούπολης!

Έκαναν «παιδομάζωμα» στην περιοχή!

14 Φεβρουαρίου 2022

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του news break.gr οι δράστες της δολοφονίας των Ελλήνων αμάχων σε χωριό κοντά στην Μαριούπολη, είναι το ναζιστικό τάγμα του ουκρανικού στρατού, «AZOV».

Πρόκειται για ένα αδιαμφισβήτητο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας το οποίο πρέπει να αφυπνίσει την χώρα μας αλλά και την διεθνή κοινότητα. Οι δικαιολογίες περί «μεθυσμένων σε ταβέρνα» και επέμβασης του ουκρανικού στρατού, είναι μία άθλια προπαγάνδα!

Από πότε ο στρατός παρεμβαίνει για να αντιμετωπίσει «μεθυσμένους σε ταβέρνες»;

Το συγκεκριμένο τάγμα λοιπόν διενεργεί εδώ και κάποιες ημέρες παιδομάζωμα στην ευρύτερη περιοχή της Μαριούπολης, με την κάλυψη δυτικών ΜΜΕ που τους παρουσιάζουν περίπου ως «ήρωες»

44B08CF6 E4F2 44B5 B1D5 288B65801BCE
Το προπαγανδιστικό πρωτοσέλιδο που παρουσιάζει τους Ουκρανούς νεοναζί ως εκπαιδευτές αμάχων

Το συγκεκριμένο μάλιστα θέμα προβλήθηκε και ως αφιέρωμα σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα. Όπως στο ABC και το euronews. Ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, αφού το συγκεκριμένο τάγμα αποτελεί συνέχεια των ουκρανών συνεργατών του Χίμλερ που διέπραξαν απίστευτες θηριωδίες και συμμετείχαν ενεργά στο Ολοκαύτωμα.

Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο

Οι συγκεκριμένοι δολοφόνοι λοιπόν διεξήγαγαν υποχρεωτική στρατολόγηση στην περιοχή και οι πληροφορίες μας λένε ότι αυτός είναι και ο λόγος της δολοφονίας των δύο Ελλήνων αμάχων και του σοβαρού τραυματισμού άλλων δύο που χαροπαλεύουν.

1CE3CADD 76A4 4044 AF99 0D9D1CF2658E
Ουκρανοί ναζί πίσω από την εκπαίδευση της γριάς που έγινε viral

Πλήθος επίσης πληροφοριών θέλουν τους Ουκρανούς ναζί να συνεργάζονται ανοιχτά με τους τούρκους και τους ισλαμιστές τρομοκράτες που έχουν μεταβεί στην περιοχή με σκοπό να διαπράξουν εγκλήματα κατά του τοπικού πληθυσμού.

Δείτε το βίντεο από την δολοφονία:

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η εκπληκτική έρευνα που έκανε ο αναλυτής Ανδρέας Μουντζουρούλιας, πριν ακόμα το φρικτό έγκλημα κατά των Ελλήνων.

Πολεμική κινητικότητα από τους Ουκρανούς: Νεοναζί ετοιμάζουν επιθέσεις κατά ρωσόφωνων!

Ρωσικά μαχητικά ελικόπτερα κοντά στα ουκρανικά σύνορα

Πολεμική κινητικότητα έχουμε από τους Ουκρανούς. Σύμφωνα με το Ρωσικό ΜΜΕ Russkaya Vesna, «η Ουκρανία ετοιμάζεται να ξεκινήσει μάχες στο Ντονμπάς, ενώ ταυτόχρονα νεοναζί ετοιμάζουν σαμποτάζ.»

C352461D 6E29 476D 9FC0 1661F2AC9482
Μέλη του ναζιστικού τάγματος υψώνουν την σημαία με την σβάστικα

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του LPR:

«Η κατάσταση στη γραμμή επαφής παραμένει τεταμένη, συνεχίζουμε να λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με τις προετοιμασίες του εχθρού

► κοντά στο χωριό Dmitrovka, Βρετανοί εκπαιδευτές πραγματοποιούν ασκήσεις με το προσωπικό της Ουκρανικής 79ης Ταξιαρχίας Αεροπορικής Εφόδου.

► στην περιοχή Novotoshkovskoye καταγράψαμε την παρουσία της 17ης Ταξιαρχίας αρμάτων μάχης.

► στον οικισμό Kramatorsk  μονάδες της 81ης Αεροπορικής Ταξιαρχίας πραγματοποιούν ασκήσεις για τη διεξαγωγή πολεμικών επιχειρήσεων σε αστικές συνθήκες τη νύχτα.

Στις 11 και 12 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο Χάρκοβο κλειστή συνεδρίαση της ηγεσίας ναζιστικών πυρήνων, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Δεξιού Τομέα, του Svoboda, του Dignity of the Nation και του Εθνικού Σώματος. Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε το θέμα της δημιουργίας «κλειστού δικτύου σαμποτάζ».

Το κύριο καθήκον των ομάδων δολιοφθοράς θα είναι να διεξάγουν μυστικές εργασίες σε συνεργασία με την SBU (ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες), να πραγματοποιούν ενέργειες δολιοφθοράς σε εγκαταστάσεις υποδομής και τρομοκρατικές ενέργειες.

Επί του παρόντος, ναζιστικά στρατόπεδα εκπαίδευσης βρίσκονται σε 13 περιοχές της Ουκρανίας, στα οποία εκπαιδεύονται περισσότερα από 1.000 άτομα. Οι ειδικοί της Πολωνικής PMC European Security Academy (ESA) τους εκπαιδεύουν σε διάφορες δραστηριότητες.

Ρωσικά μαχητικά ελικόπτερα έχουν εντοπιστεί κοντά στα ουκρανικά σύνορα

Ρωσικά μαχητικά ελικόπτερα εντοπίστηκαν μόλις 30 χιλιόμετρα από τα ουκρανικά σύνορα. Οι λόγοι για την εμφάνιση ενός τόσο μεγάλου αριθμού ελικοπτέρων, δείχνει ότι η Ρωσία έχει κάποιες πληροφορίες για την έναρξη μιας πιθανής σύγκρουσης.

Σύμφωνα με το κανάλι Telegram Notes of a Hunter, τα ελικόπτερα εντοπίστηκαν στο έδαφος της περιοχής Belgorod, περίπου 30 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ουκρανία.

Πηγή: www.newsbreak.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Διαβάστε επίσης

Δολοφονίες Ελλήνων: Η εντελώς απαράδεκτη ανακοίνωση του ΥΠΕΞ