Συγκλονίζει η Στάθα Καραϊβάζ: «Πάνε εννιά μήνες που είσαι μακριά μου»

Θλιβερή επέτειος για την οικογένεια του δολοφονημένου δημοσιογράφου

10 Ιανουαρίου 2021

Εννιά ολόκληροι μήνες πέρασαν από εκείνο το μεσημέρι που ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε νεκρός από πυρά εκτελεστών, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Η οικογένειά του βυθισμένη στο πένθος βασανίζεται από τα αναπάντητα «γιατί» για τα οποία δεν έχει λάβει ακόμα καμία απάντηση. Οι έρευνες των Αρχών δεν έχουν παρουσιάσει καμία εξέλιξη, με τους δολοφόνους του δημοσιογράφου να κυκλοφορούν ελεύθεροι, τη στιγμή που η σύζυγος και ο γιος του υπομένουν βασανιστικά την απουσία του.

«Προσπαθώ να μάθω να ζω χωρίς εσένα αλλά μαζί σου»

Με αφορμή των επέτειο των εννέα μηνών από την εν ψυχρώ εκτέλεση του αγαπημένου της, η σύζυγός του Στάθα Καραϊβάζ έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Με το κλείσιμο των εορτών, έρχεται και μια θλιβερή επέτειος για εμένα οι 9 μήνες της έλλειψης του δικού μου Γιώργου, του Γιωργούκου μου όπως τον έλεγα πάντα.

Εννιά μήνες που από τη χαρά πέρασα στη θλίψη, από τη σιγουριά στην ανασφάλεια, από την ανεμελιά στο πόνο.

Εννιά μήνες που είσαι μακριά μου αγάπη μου, προσπαθώ να μάθω να ζω χωρίς εσένα αλλά μαζί σου!

Μου λείπεις πολύ αλλά είσαι μαζί μου εδώ μέσα στη καρδιά μου μέσα στη ψυχή μου, έτσι θέλω να συνεχίσω να ζω!»


Πηγή:www.newsbreak.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.