Κυριάκος Μητσοτάκης: Προκλητικά αμετανόητος – «Η κυβέρνηση νίκησε την πανδημία»

Παραμένει εκτός πραγματικότητας ο πρωθυπουργός καθώς δήλωσε ότι η κυβέρνησή του αντιμετώπισε την πανδημία και νίκησε

10 Δεκεμβρίου 2021

Τη θέση του στο παράλληλο σύμπαν επαναβεβαίωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος την ώρα που 100 περίπου άνθρωποι πεθαίνουν κάθε ημέρα από τον κορωνοϊό και η πληρότητα στις ΜΕΘ ξεπερνά το 98%, ο πρωθυπουργός δήλωσε θριαμβευτικά ότι νικήσαμε την πανδημία.

Ο ίδιος μιλώντας μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία εξέλεξε ως νέο γραμματέα της τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη δήλωσε αναφερόμενος στην κυβέρνηση ότι κλήθηκε να αντιμετωπίσει «μεταναστευτικό στον Έβρο και στα νησιά, εθνικές απειλές, πανδημία και φυσικές καταστροφές» και «τελικά νίκησε».

«Η κυβέρνησή μας δεν ανέλαβε απλά να συνεχίσει ή να διορθώσει μια πορεία. Ανέλαβε για να ανατάξει συνολικά τη χώρα. Να λύνει τα προβλήματα του χθες, να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του σήμερα και να διαχειρίζεται ταυτόχρονα πολλές κρίσεις. Θυμηθείτε, μεταναστευτικό στον Έβρο και στα νησιά, εθνικές απειλές, πανδημία και φυσικές καταστροφές είναι μόνο κάποιες από αυτές και σε όλες η πατρίδα αντέδρασε αμύνθηκε οργανώθηκε και τελικά νίκησε», δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης φουσκώνοντας από υπερηφάνεια.

Με λίγα λόγια ο πρωθυπουργός της χώρας, θριαμβολογεί και αυτοθαυμάζεται την ημέρα που οι νεκροί από την πανδημία ξεπέρασαν τους 19.000. Και σα να μην φτάνει αυτό, συμπεριφέρεται και ομιλεί σαν όλα αυτά να αποτελούν παρελθόν, ενώ την ίδια ώρα γιατροί και επιστήμονες προειδοποιούν για περεταίρω αύξηση των νεκρών τις επόμενες εβδομάδες.

Μετά το 12:30 το επίμαχο απόσπασμα:

Πηγή: www.avgi.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.