Σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε υπό τον φόβο σύλληψης για πλαστό πιστοποιητικό

8 Δεκεμβρίου 2021

Τα πιθανά κίνητρα πίσω από μια ανατριχιαστική υπόθεση που συγκλόνισε τη Γερμανία το Σαββατοκύριακο, αποκάλυψαν χθες οι εισαγγελικές αρχές στη Γερμανία.

Πέντε πτώματα μελών μιας οικογένειας, με τραύματα από πυροβολισμούς, βρέθηκαν στο σπίτι τους σε πόλη κοντά στο Βερολίνο.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 40χρονος πατέρας σκότωσε τη σύζυγο και τα τρία του παιδιά ηλικίας 10, 8 και 4 ετών και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ενώ σε σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε υποστηρίζει ότι φοβόταν πως θα τον συλλάβουν και θα του πάρουν τα παιδιά για ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού που είχε προμηθευτεί για τη σύζυγό του.

Ο θύτης, που εργαζόταν ως δάσκαλος επαγγελματικής εκπαίδευσης, πιστεύεται ότι πυροβόλησε τη γυναίκα του τις κόρες του χρησιμοποιώντας ένα πυροβόλο όπλο, πριν το στρέψει στον εαυτό του, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Πηγή: kosmodromio.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.