Ελεύθερος και ωραίος ο Φουρθιώτης – Η άνωθεν υπόσχεση τηρήθηκε!

Ελεύθερο πουλί θα είναι σύντομα ο “Μένιος της καρδιάς μας”(!), ο Φουρθιώτης ντε, η γνωστή τηλεπερσόνα της trash tv που με τα καπρίτσια και τα καμώματα του έκανε άνω-κάτω ολόκληρη την Ελληνική Αστυνομία και όχι μόνο. Μέχρι και το Μέγαρο Μαξίμου είχε γοητευτεί από τη λάμψη του και τον είχε στα όπα-όπα!

5 Οκτωβρίου 2021

Αφού έκατσε πέντε μήνες στην “ψειρού” για μία σειρά βαρύτατων αδικημάτων –μεταξύ άλλων για διακεκριμένη οπλοκατοχή και σύσταση συμμορίας– ο Μένιος μας τελικώς αποφυλακίζεται, αν και δεν θα έχουμε πλέον την ευκαιρία να τον “χαρούμε” στην μικρή οθόνη. Ο λόγος είναι πως μεταξύ των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν, είναι και η απαγόρευση εμφάνισης του σε τηλεοπτικά κανάλια. Πώς του το έκαναν αυτό οι άπονοι οι δικαστές! Μπορεί ο Μένιος να κάνει χωρίς το “γυαλί”;

Βέβαια δεν πρέπει να στεναχωριέται, καθώς είναι πιο τυχερός από τους δύο συνεργάτες του, οι οποίοι θα παραμείνουν στην “μπουζού” για να το πούμε λαϊκά! Ε δεν είναι ίσα κι όμοια! Ο Μένιος είχε τις υψηλές γνωριμίες, οι άλλοι δύο ήταν φουκαράδες μπράβοι! Να θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής βρέθηκε από την Εκάλη στον Κορυδαλλό επειδή κατηγορείται πως σκηνοθέτησε, με την βοήθεια δύο ποινικών, τις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν με καλάσνικοφ και με έναν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το σπίτι του, προκειμένου να διατηρήσει την αστυνομική του φρουρά.

Μία φρουρά που είχε καταντήσει να κουβαλά τις τσάντες με τα ψώνια του (πάντα στην τρίχα βέβαια) Μένιου και που μέχρι σήμερα δεν έχουμε ακόμα καταλάβει γιατί ακριβώς του δόθηκε! Οι εξηγήσεις που είχε δώσει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (αυτός με την… μάνικα) δεν μας έκαναν σοφότερους!

Ο σάλος είχε ξεσπάσει μετά τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση ότι ο Φουρθιώτης είχε κάνει “ντου” στο γραφείο του με τη συνοδεία “φουσκωτών”. Τα mainstream ΜΜΕ κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες να πνίξουν την υπόθεση, αλλά το “πουλάκι” (Twitter) φρόντισε να τα “μαρτυρήσει” όλα, με αποτέλεσμα η υπόθεση να πάρει διαστάσεις, φέρνοντας το Μαξίμου σε πολύ δύσκολη θέση.

«Τι είναι αυτό που συνδέσει την κυβέρνηση με τον παρουσιαστή», ρώτησε σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ και εδώ δεν θα δώσουμε άδικο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επιμένει να θέτει τα ερωτήματα για την υπόθεση μίας τηλεπερσόνας που έφτασε να εκδίδει και καθημερινή εφημερίδα, με συνεχείς ύμνους στην κυβέρνηση που θα ζήλευε μέχρι και ο Τσαουσέσκου!

Και όπως καταλαβαίνετε, το Μαξίμου δεν είναι αχάριστο. Περίμενε να περάσει η μπόρα και όταν ο κουρνιαχτός κατακάθησε, νάσου ο Μένιος έξω από την “ψειρού”. Όχι δεν θα έβγαινε. Από ό,τι μάλιστα μαθαίνω, του το είχαν υποσχεθεί για να μην ανοίξει το στοματάκι του και άντε μετά να βρούμε βρούμε ποτάμι για ξέπλυμα…

Πηγή: slpress.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.