Παγιώνεται κλίμα απέχθειας προς Κ.Μητσοτάκη μεταξύ των νέων: Νέο βίντεο με μαζική αποδοκιμασία σε βάρος του!

9 Αυγούστου 2021

Η νεολαία πλέον είναι στα κάγκελα εναντίον του πρωθυπουργού, κάτι που εκφράζεται πλέον σε clubs και τραγούδια, όπου αναφέρονται με σκληρές εκφράσεις προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, δείχνει ότι χθες το βράδυ σε club στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, το σύνθημα «Μητσοτάκη γ….», τραγουδήθηκε από εκατοντάδες νέους που βγήκαν να διασκεδάσουν.

Ταυτόχρονα κυκλοφόρησε υβριστικό τραγούδι ραπ από άγνωστο καλλιτέχνη εναντίον του πρωθυπουργού το οποίο περιλαμβάνει πολύ σκληρούς στίχους όπως: 

«Η ατάκα είναι μία Μητσοτάκη γαμ..σαι»

«Αντε γαμ..ου δεν είσαι ικανός πολιτικά»

«Εξαγοράζεις τα κανάλια μα τα φράγκα δεν κρύβουν το φως, ο λαός φωνάζει γαμ..ται ο πρωθυπουργός»

«Δεν ξέρω πως ανέβηκες μα θα σε κατεβάσω»

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή έκανε εχθρό της τη νεολαία στοχοποιώντας, ειδικά για το ζήτημα του κορωνοϊού, κάτι που τώρα «πληρώνει», καθώς στις ηλικίες 18 έως 25, η αντιδημοφιλία έχει χτυπήσει «κόκκινο».  Επίσης αυτή η ηλικία είναι οι πιο δεινοί χρήστες στα social media, κάτι που ενδυναμώνει φαινόμενα όπως τα παραπάνω.  

Πηγή: www.pronews.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.