Λ. Αυγενάκης: Ενέκρινε 19.840 ευρώ στον εαυτό του για την προβολή του στο Τόκιο!

Ο υφυπουργός αθλητισμού φέρεται να ενέκρινε κονδύλι που αφορούσε τον ίδιο και συγκεκριμένα την προβολή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

23 Ιουλίου 2021

Αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί κονδύλι που ενέκρινε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης για… τον εαυτό του και αφορά την προβολή του, σε μία περίοδο ανέχειας. Όπως δημοσιεύει σήμερα Παρασκευή (23/7) η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Documento, ενέκρινε σχεδόν 20.000 ευρώ, για την ακρίβεια 19.840 ευρώ, για φωτογραφίες και βίντεο στο Τόκιο.

Όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση, το κόστος – πρόκληση θα ξοδευτεί για την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση των αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στο πλαίσιο των Δημοσίων Σχέσεων του υφυπουργού!

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

«Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους: 19.840,00 € (δέκα εννέα χιλιάδων οκτακοσίων σαράντα ευρώ ) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Ειδικού Φορέα 1021 – 101, αναλυτικού λογαριασμού εξόδων 2420906001, οικ. έτος 2021 για την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση των αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στο πλαίσιο των Δημοσίων Σχέσεων του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού τόσο στην Ελληνική Επικράτεια όσο και κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών — Παραολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Καθώς επίσης για τη δαπάνη δημιουργίας βιντεομηνυμάτων και φωτογράφισης αθλητών, προς χρήση από τα social media και τα ΜΜΕ, για τις ανάγκες της ενημερωτικής καμπάνιας «ο Αθλητισμός στο Προσκήνιο».

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Δεν ντραπήκατε καθόλου;»

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Νικολαΐδης σχολίασε με καυστικό τρόπο την απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη.

«Τριάντα έξι μισθούς οδοιπορικών δηλαδή, που θα μπορούσαν να πάνε σε αθλητές χωρίς χορηγούς κι επαγγελματικά συμβόλαια.

Αυτές είναι οι προτεραιότητες υφυπουργού Αθλητισμού σε Ολυμπιακή χρονιά κ. Αυγενάκη⁩ ; Δεν ντραπήκατε καθόλου;» τονίζει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Πηγή: kosmodromio.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.