Ο Γιώργος Καζαντζής στις Ανιχνεύσεις web tv

Λάβαμε από τον φίλο Παντελή Σαββίδη το παρακάτω μήνυμα και αναδημοσιεύουμε

Κατά καιρούς, μια ομάδα φίλων που την απαρτίζουν Καθηγητές ΑΕΙ, πρώην στρατιωτικοί, Διπλωμάτες και δημοσιογράφοι έχουμε δημιουργήσει μια διαδικτυακή τηλεόραση την οποία ονομάσαμε Anixneuseis web tv.

Πάει καλά αν και όχι όπως θα θέλαμε.

Πρωταρχικός στόχος μας η εμβάθυνση στα θέματα που μας απασχολούν κι ο σεβασμός στον τηλεθεατή.

Όλες τις εκπομπές μπορείτε να τις αναζητήσετε και να τις δείτε στη σελίδα https://studio.youtube.com/channel/UCe15eDV6G9hsw7_b0khvVWg/videos/live?filter=%5B%5D&sort=%7B%22columnType%22%3A%22date%22%2C%22sortOrder%22%3A%22DESCENDING%22%7D

Όπως συνηθίζαμε και με τις Ανιχνεύσεις της ΕΡΤ3,  στο τέλος κάθε τηλεοπτικής περιόδου, κάνουμε μια εκπομπή μουσικού και πολιτισμικού χαρακτήρα.

Και προσκαλέσαμε σήμερα έναν διακεκριμένο Θεσσαλονικιό συνθέτη, τον Γιώργο Καζαντζή, από τους καλύτερους στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Καζαντζής είναι από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες. Είμαι σίγουρος ότι τον γνωρίζετε αλλά για όσους τυχόν έχουν ανάγκη την υπενθύμιση, είναι ο συνθέτης του τραγουδιού στις Μέλισσες.  Θα βρίσκεται σήμερα Κυριακή, στις 10 το βράδυ, μαζί μας στην διαδικτυακή τηλεόραση “Ανιχνεύσεις web tv”. Παρέα με τον Σπύρο Κάνουρα και τον Παντελή Σαββίδη. Για μια εκπομπή για τη μουσική αλλά όχι μόνο. Όσο τραβήξει και όπου πάει.

Δείτε μας από τις www.anixneuseis.gr

Σας περιμένουμε