Τραγωδία στην Βουλή: Ανακοίνωσαν λάθος ώρα του δυστυχήματος – Ποιον προσπαθούν να καλύψουν;

15 Μαρτίου 2021
Πολλά και σοβαρά ερωτήματα δημιουργεί η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ (Διεύθυνση Τροχαίας Αθηνών) για το θανατηφόρο ατύχημα μπροστά στη Βουλή που προκάλεσε αυτοκίνητο με οδηγό άτομο της ασφάλειας της πρώην υπουργού Εξωτερικών, βουλευτού Χανίων και αδελφής του πρωθυπουργού, Ντόρας Μπακογιάννη, την περασμένη Παρασκευή στις 12 Μαρτίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση η ώρα του συμβάντος, δηλαδή η στιγμή που η πολυτελής λιμουζίνα παραβίασε το κόκκινο σήμα κι έπεσε επάνω στον άτυχο 23χρονο δικυκλιστή, χωρίς να σταματήσει καθόλου, προσδιορίζεται η 12.25 μ.μ.
Είναι έτσι; Όχι!
Η πραγματικότητα είναι διαφορετική κι έχουμε τα στοιχεία που το αποδεικνύουν: Ο ρεπόρτερ του pronews.gr που επιλήφθηκε του συμβάντος κι έσπευσε στο σημείο, κατέγραψε τις σκηνές που ακολούθησαν την φονική τροχαία σύγκρουση, στις 12.23 μ.μ., όπως αποδεικνύεται από το πρωτότυπο βίντεο που κατέγραψε το κινητό τηλέφωνο του ρεπόρτερ κι έχει στην διάθεσή του το pronews.gr (βλέπε φωτό σκηνής και ώρας καταγραφής).
Διαβάστε τη συνέχεια στοwww.pronews.gr

Κατέθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου με όχημα ασφαλείας που σκότωσε 23χρονο και η αστυνομία «θα κινητοποιήσει διαδικασία για το συμβάν»

15 Μαρτίου 2021
Τρεις μέρες μετά το τροχαίο το τροχαίο ανάμεσα σε υπηρεσιακό όχημα ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη και 23χρονου μοτοσικλετιστή, που έχασε τη ζωή του και μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος, υποστήριξε πως «σίγουρα θα κινητοποιηθεί η διαδικασία και για αυτό το συμβάν». Δήλωσε ότι κατέθεσε ο διανομέας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε πως έχουν ληφθεί και άλλες καταθέσεις, ενώ ανέφερε πως «υπάρχουν ιδιαίτερα ισχυροί και ισχυροί εσωτερικοί μηχανισμοί ελέγχου στην αστυνομία» για αστυνομικούς που δεν φέρονται με τον πρέποντα τρόπο απέναντι στους πολίτες. Ισχυρίστηκε ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκάλυψης σε τέτοιου είδους θέματα».
Διαβάστε τη συνέχεια στο thepressproject.gr

Διαβάστε επίσης

Αμείλικτα ερωτήματα για το δυστύχημα έξω από τη Βουλή