«Τα πάρκα είναι για να γελάω και όχι για να ακούω ΠΟΝΑΩ»

Χιλιάδες κόσμου κατέβηκαν στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί κατά της κρατικής και αστυνομικής καταστολής των τελευταίων ημερών και αντιδρώντας στους χειρισμούς της κυβέρνησης. Οι δράσεις γίνονται στα πλαίσια των κινητοποιήσεων με μήνυμα «Πονάω – Ως εδώ με την κρατική καταστολή» και σε συνέχεια των χθεσινών κινητοποιήσεων, που γέμισαν όλη την Ελλάδα με χρώματα και συνθήματα κατά της αστυνομίας. Στου Ζωγράφου, στην Αργυρούπολη, στην Κυψέλη, στα Χανιά, στη Νέα Σμύρνη, τα Εξάρχεια, το Ελληνικό, τη Καισαριανή, τον Κολωνό, τα Πατήσια, την Ελευσίνα, το Αιγάλεω, το Περιστέρι, ο κόσμος βροντοφωνάζει «να αντισταθούμε σε κάθε γειτονιά».

14 Μαρτίου 2021

Οι γειτονίες της Αθήνας και ανά τόπους της υπόλοιπης Ελλάδας γέμισαν από κόσμο που αντιδρά στο όργιο καταστολής των τελευταίων ημερών, και με αφορμή τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη.

Χιλιάδες κόσμου κατέβηκαν στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί κατά της κρατικής και αστυνομικής καταστολής των τελευταίων ημερών και αντιδρώντας στους χειρισμούς της κυβέρνησης. Οι δράσεις γίνονται στα πλαίσια των κινητοποιήσεων με μήνυμα «Πονάω – Ως εδώ με την κρατική καταστολή» και σε συνέχεια των χθεσινών κινητοποιήσεων, που γέμισαν όλη την Ελλάδα με χρώματα και συνθήματα κατά της αστυνομίας.

Έτσι και σήμερα, χιλιάδες πολίτες συγκεντρώνονται σε δεκάδες σημεία σε όλη την Ελλάδα, φωνάζοντας κατά της αστυνομικής καταστολής που λαμβάνει χώρα το τελευταίο διάστημα αλλά και με αφορμή τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη.

Στου Ζωγράφου, στην Αργυρούπολη, στην Κυψέλη, στα Χανιά, στη Νέα Σμύρνη, τα Εξάρχεια, το Ελληνικό, τη Καισαριανή, τον Κολωνό, τα Πατήσια, την Ελευσίνα, το Αιγάλεω, το Περιστέρι, ο κόσμος βροντοφωνάζει «να αντισταθούμε σε κάθε γειτονιά».

alerta.gr

Konstantinos Zilos / SOOC
Konstantinos Zilos / SOOC
Fragiskos Samsas / SOOC

 

Πολύ μαζική η κινητοποίηση πολιτών και στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, με πολλές εκατοντάδες να διαδηλώνουν ενάντια…

Δημοσιεύτηκε από The Press Project στις Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021

 

Οι γειτονιές της Αθήνας παλεύουν και φωνάζουν ενάντια στην καταστολή:

Φωτογραφίες από μαζική συγκέντρωση πολιτών στο…

Δημοσιεύτηκε από The Press Project στις Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021

 

Οι γειτονιές της Αθήνας παλεύουν και φωνάζουν ενάντια στην καταστολή: Φωτογραφίες από τη νέα μαζική συγκέντρωση πολιτών…

Δημοσιεύτηκε από The Press Project στις Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021

 

Ανάσα ελευθερίας και στα Πατήσια. Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση και την πορεία που ακολούθησε.

Αυτές τις μέρες οι…

Δημοσιεύτηκε από Αυτενέργεια – Πολιτική συλλογικότητα στις Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021

Όπως μεταδίδει η Ενναλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή, «το κίνημα ενάντια στην αστυνομική βία και τον αυταρχισμό πήρε χθες και σήμερα μορφή σε πολλές γειτονιές της Αθήνας. Η σημερινή μας ανταπόκριση είναι από την Κυψέλη, όπου χιλιάδες κατοίκων συγκεντρώθηκαν και διαδηλώνουν από την πλατεία Πρωτομαγιάς ως την πλατεία Κυψέλης. Βρισκόμαστε δίπλα κια μέσα στους αγώνες αυτούς και θα συνεχίσουμε! Ο φόβος αλλάζει πλευρά».

Πηγή: thepressproject.gr

Διαβάστε επίσης

«Πονάω – Ως εδώ με την καταστολή»: Μαζικές συγκεντρώσεις σε δεκάδες πλατείες