Καρά Τεπέ: 3χρονο κοριτσάκι με σημάδια βιασμού εντοπίστηκε στις τουαλέτες του ΚΥΤ

15 Δεκεμβρίου 2020

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένα τρίχρονο κοριτσάκι, παιδί οικογένειας από το Αφγανιστάν, που διαμένουν στο Κέντρο Ταυτοποίησης Προσφύγων του Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης και έχουν αιτηθεί τη χορήγηση ασύλου, βρέθηκε λιπόθυμο και κακοποιημένο, με αιμορραγία και έντονα τα σημάδια του βιασμού, μέσα σε τουαλέτα της δομής.

Το κοριτσάκι βρήκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας αλλοδαπός, ο οποίος ενημέρωσε τους γιατρούς της δομής και στη συνέχεια ενημερώθηκε και η αστυνομία. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αμέσως στο ιατρείο της δομής, όπου με βοήθεια των γιατρών επανέκτησε τις αισθήσεις του. Οι γιατροί της δομής διέγνωσαν ότι κατά πάσα πιθανότητα το κοριτσάκι έπεσε θύμα βιασμού και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης για περαιτέρω εξετάσεις, με τη συνδρομή και ιατροδικαστή.

Η υγεία του κοριτσιού είναι βελτιωμένη και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν όντως πρόκειται για βιασμός. Αστυνομικοί βρίσκονται στο ΚΥΤ του  Καρά Τεπέ και διεξάγουν εξονυχιστικές έρευνες, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες της κακοποίησης του κοριτσιού.

Πηγή: www.ethnos.gr