Την ημέρα που ο Πρωθυπουργός ανακοίνωνε το 2ο λουκέτο στη χώρα, στην Βουλή ψηφίζονταν ένα από τα πιο κατάπτυστα νομοσχέδια που έχουν ψηφιστεί ποτέ

Από το Facebook αλιεύσαμε την ακόλουθη ενδιαφέρουσα ανάρτηση

George Kalamaras: Την ημέρα που ο Πρωθυπουργός ανακοίνωνε το 2ο λουκέτο στη χώρα, στην Βουλή ψηφίζονταν ένα από τα πιο κατάπτυστα νομοσχέδια που έχουν ψηφιστεί ποτέ. Για να πληροφορηθούν οι Έλληνες πολίτες το περιεχόμενο θα έπρεπε να διαβάζουν Fanancial Times που δημοσίευσε εκτενές άρθρο, γιατί εδώ πέρασε στα μουλωχτά , δεν ασχολήθηκε κανένα συστημικό μέσο.

Χθες ψηφίστηκε:
1. Η κατάργηση της εισαγγελίας διαφθοράς( βλέπε Τουλουπάκη)
2. Η παραγραφή αδικημάτων λαθρεμπορίας και φοροδιαφυγής που είχαν τελεστεί πριν τις 1/7/2019 . Αφορά σε 5.000 περίπου περιπτώσεις κατηγορουμένων για υποθέσεις άνω των 150.000 ευρώ ο καθένας.
3. Άρση της κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων μετά την πάροδο 18 μηνών, για αδικήματα που τελέστηκαν από εκδότες.
4. Ο αποκλεισμός από την δικαστική προστασία όσων είχαν υποβάλλει  αίτηση στο νόμο Κατσέλη και η υπόθεσή τους δεν έχει ακόμη εκδικαστεί.
Εάν σ’ αυτά συμπεριληφθούν προηγούμενες ρυθμίσεις για Τραπεζίτες και ΜΜΕ γίνεται αντιληπτό πως η χώρα βρίσκεται στα χέρια μιας ομάδας χορηγών της Κυβέρνησης που τώρα δρέπουν τους καρπούς της επένδυσής τους.