Δένδιας, ΕΝΕΚ και Ρότσιλντ

 Παπαδημούλης: Ο Δένδιας προέρχεται από το εθνικιστικό ΕΝΕΚ

22 Ιανουαρίου 2013
Με ένα αιχμηρό tweet ο Δημήτρης Παπαδημούλης συνεχίζει το κύμα επιθέσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, με αναφορές σε ΕΠΕΝ και ΕΝΕΚ. Να ζητήσει άμεσα συγνώμη, κάλεσε τον κ. Παπαδημούλη ο Γιώργος Μουρούτης.
Συγκεκριμένα, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γράφει  στον προσωπικό του λογαριασμό στο tweeter; «Όλα τα ακραία και επικίνδυνα που λέει και κάνει τελευταία ο κ. Δένδιας, μου θύμισαν ότι προέρχεται από το δεξιότερο της ΕΠΕΝ, εθνικιστικό ΕΝΕΚ.»
Πηγή: iefimerida.gr

Τελικά, οι μασόνοι έχουν δίκιο

17 Ιανουαρίου 2015
Η έκβαση των εκλογών μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ιστορικούς συμβιβασμούς, ένας από τους οποίους όμως έχει ήδη επιτευχθεί. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. Π. Καμμένος επικαλέστηκε ανακοίνωση της τράπεζας της οικογένειας Ρότσιλντ, όχι για να καταγγείλει μια ακόμα συνωμοσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων κατά του Ελληνισμού, αλλά για να την εντάξει στην επιχειρηματολογία του περί αστειοτήτων όσον αφορά τα σενάρια για εξόδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
Μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε σε ανακοίνωση της εν λόγω τράπεζας περί αναγκαιότητας κουρέματος του ελληνικού χρέους, χαρακτηρίζοντάς την μεν ως “το μεγαλύτερο όργανο της Νέας Τάξης Πραγμάτων”, αλλά εντάσσοντάς την στους “σοβαρούς ξένους”. Βέβαια, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι την τράπεζα εκπροσωπεί στην Ελλάδα ο Ν. Δένδιας, αλλά διαφορετικά δεν θα ήταν ο Π. Καμμένος που αγαπήσαμε.
Πηγή: http://www.avgi.gr/article/10811/5226090/telika-oi-masonoi-echoun-dikio

Καμμένος: Ο Δένδιας είναι δικηγόρος των Ρότσιλντ…

15 Μαρτίου 2012
Ο Δένδιας με μαλλιά…
Ο δικηγόρος των Ρότσιλντ που σαν δικηγόρος δεν έκοψε ποτέ γραμμάτιο, ο κολλητός του Βορίδη στην ΕΝΕΚ τολμά να μιλά γιά άκρα λές και αναφέρεται στην στοα του….
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ
“Στην ανίερη συμμαχία των άκρων με… κοινό στόχο την έξοδο από το ευρώ, αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.
Διαβάστε τη συνέχεια στο http://eothetis.blogspot.com/2012/03/blog-post_5771.html

Διαβάστε επίσης

Νίκος Δένδιας και οικογένεια Ρότσιλντ