Ιθαγενή και εισαγόμενα κτήνη

0
485

Κτήνη έφτιαξαν στο facebook «Σύλλογο Κυνηγών Λαθρομεταναστών»

5 Μαρτίου 2020
Στο facebook που αντιιμπεριαλιστικές, αντιφασιστικές, αντινατοϊκές ομάδες μπλοκάρονται για «ρητορική μίσους» (Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι), μισάνθρωποι, φασίστες, ρατσιστές και κάθε λογής κατακάθι της κοινωνίας κάνουν πάρτι.
Σε αυτό το Facebook (που ενοχλείται από τον αντιιμπεριαλισμό) έκανε την εμφάνισή του πριν λίγα 24ωρα «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών» (ως ομάδα)  και με στόχο τα κτήνη να… πάρουν τα όπλα εναντίον των μεταναστών στα σύνορα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «e-thessalia.gr» που ανέδειξε το θέμα:
Τα όπλα που διέθεταν τα μέλη φιγουράριζαν στις αναρτήσεις τους (κάποιοι έβαζαν και άδειες οπλοφορίας) μαζί με δηλώσεις μίσους κατά των «λαθρομεταναστών» στον Βόλο, που πρέπει να «ξεβρωμίσει».
Διαβάστε τη συνέχεια στο https://atexnos.gr/

Προσαγωγή στην Ασφάλεια Βόλου του διαχειριστή της σελίδας Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών

5 Μαρτίου 2020
Στην Ασφάλεια Βόλου  έγινε προσαγωγή του διαχειριστή της σελίδας «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών». Ο διαχειριστής και άλλα μέλη της ομάδας είναι πρόσωπα γνωστά στην Ασφάλεια και η δράση της κλειστής διαδικτυακής ομάδας που δημιουργήθηκε στις 3 Μαρτίου έγινε γνωστή όταν άρχισε να εξαπλώνεται και να αποκτά μέλη. Τα όπλα που διέθεταν τα μέλη φιγουράριζαν στις αναρτήσεις τους (κάποιοι έβαζαν και άδειες οπλοφορίας) μαζί με δηλώσεις μίσους κατά των «λαθρομεταναστών» στον Βόλο, που πρέπει να «ξεβρωμίσει». Οργάνωναν αντισυγκέντρωση ενάντια στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα στον Αγιο Νικόλαο και ο διαχειριστής καλούσε τα μέλη στις 6 το απόγευμα για οργάνωση. Επίσης οργάνωναν ταξίδι στον Εβρο με τα διαθέσιμα όπλα τους για να φυλάξουν τα σύνορα… Οι αναρτήσεις ξεχείλιζαν από μίσος και ποζάριζαν οι χρήστες με στιλέτα, μαχαίρια και όπλα μαζί με τις άδειες οπλοφορίας. Στο facebook η ομάδα μετρά 303 μέλη, ενώ δημιουργήθηκε στις 3 Μαρτίου, ώστε να υπάρξει οργάνωση και να φύγουν για Εβρο να ενισχύσουν τις πολιτοφυλακές.
Διαβάστε περισσότερα στο e-thessalia.gr

Ομάδα στελεχών του ακροδεξιού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD) προσπαθεί να στήσει προβοκάτσια στη Μυτιλήνη

8 Μαρτίου 2020
Μπορεί η ομάδα των Γερμανών, Αυστριακών και Γάλλων μελών της συμμορίας – οργάνωσης GENERATION IDENTITAIRE («Γενιά της ταυτότητας») να έσπευσε να φύγει από το νησί, ομάδες όμως ακροδεξιών συνεχίζουν να βρίσκονται στη Μυτιλήνη και ως «δημοσιογράφοι πατριωτικών μέσων ενημέρωσης» να δρουν και να προσπαθούν να στήσουν μια προβοκάτσια μέσω της άγνωστης μεθόδου της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Σε αυτό βοηθά όπως το «Ν» αποκάλυψε σήμερα η δικτύωση τους με ντόπιους ομοϊδεάτες τους.
Πηγή: https://www.stonisi.gr/post/7437/h-nazistikh-symmoria-synexizei-na-prokalei

«Θερμή» υποδοχή σε Γερμανούς νεοναζί στη Λέσβο

6 Μαρτίου 2020
Σαφές μήνυμα πως δεν είναι ευπρόσδεκτοι οι Γερμανοί νεοναζί που έχουν φτάσει στο νησί έστειλαν κάτοικοι της Μυτιλήνης το πρωί της Παρασκευής.
Από χθες υπήρχε πληροφόρηση πως στη Λέσβο έχει φτάσει ομάδα της νεοναζιστικής οργάνωσης «Identity Movement» Γερμανίας (Ιdentitäre Bewegung Deutschland), μέλη της οποίας έχει καταγγελθεί πως βρίσκονται και στον Έβρο τις τελευταίες ημέρες.
Διαβάστε περισσότερα στο https://www.efsyn.gr

Γερμανοί και Αυστριακοί ακροδεξιοί ποζάρουν στον Έβρο

5 Μαρτίου 2020
Μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης «Identity Movement» Γερμανίας (Ιdentitäre Bewegung Deutschland), ανέβασαν φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα της οργάνωσης στο Twitter από τον Έβρο.
Στις φωτογραφίες διακρίνονται οκτώ μέλη της οργάνωσης, τα οποία κρατούν σημαίες του «Identity Movement», καθώς και αυτές της Ελλάδας και της Αυστρίας και ένα πανό που γράφει «Απαγορεύεται. Δεν θα κάνετε την Ευρώπη σπίτι σας».
Σ’ ένα εκ των tweet που ανέβασαν τα μέλη της οργάνωσης εκφράζουν «την αλληλεγγύη τους στους Έλληνες συνοριοφύλακες».
Διαβάστε περισσότερα στο https://www.reader.gr/