Διεθνής έκκληση: Να σταματήσει η 5G στην Γη και το Διάστημα

Προς: ΟΗΕ (Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών), EU(Ευρωπαϊκή Ένωση), ΠΟΥ (Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας),Συμβούλιο της Ευρώπης, και Κυβερνήσεις όλων των Εθνών

Εμείς οι υπογράφοντες, επιστήμονες, ιατροί,περιβαλλοντικές οργανώσεις καιπολίτες από () xώρες καλούμε επειγόντως να σταματήσει η προώθηση των ασυρμάτων δικτύων (5ηςγενιάς) 5G, συμπεριλαμβανομένης και της δορυφορικής ανάπτυξης 5Gαπό το διάστημα.Με την 5Gη έκθεσηστην ακτινοβολία των ραδιοσυχνοτήτων θα αυξηθεί σημαντικάσε τιμές υψηλές πάνω από αυτές που ήδη υπάρχουν στα σημερινά δίκτυα τηλεπικοινωνιών 2G, 3Gκαι 4G. Η Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία έχει αποδειχθεί ζημιογόνα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η ανάπτυξη της 5Gαποτελεί ένα πείραμα πάνω στην ανθρωπότητα και στο περιβάλλον που βάσει της διεθνούς νομοθεσίας χαρακτηρίζεται ως εγκληματικό.

Περίληψη

Σε όλον τον κόσμο οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών, μαζί με την υποστήριξη των κυβερνήσεων τους,ετοιμάζονταιμέσα στα επόμενα δύο χρόνια να εγκαταστήσουντα ασύρματα δίκτυα 5ης γενιάς(5G).Η κίνηση αυτή είναι ήδη γνωστό ότι θα επιφέρει πρωτοφανείς κοινωνικές αλλαγές σε παγκόσμια κλίμακα.Θα έχουμε “έξυπνα” σπίτια, “έξυπνες” επιχειρήσεις,“έξυπνους” αυτοκινητόδρομους, “έξυπνες” πόλεις καιαυτόνομα αυτοκίνητα. Σχεδόν ότι έχουμε και ότι θα αγοράζουμε από ψυγεία, πλυντήρια,μέχρι συσκευασίες γάλακτος, βούρτσες μαλλιών και παιδικές πάνες θα είναι εξοπλισμένα με κεραία και μικροκύκλωμα για να συνδέεται ασύρματα με το διαδίκτυο.Κάθε άνθρωπος πάνω στην γη θα έχει άμεση πρόσβαση σε ασύρματη επικοινωνία υψηλών ταχυτήτων από κάθε σημείο του πλανήτη, ακόμα και σε τροπικά δάση, στην μέση των ωκεανών και την ανταρκτική.

Αυτό που δεν γίνεται ευρέως γνωστό είναι ότι η συγκεκριμένη κατάσταση θα επιφέρει μία μη αναμενόμενη περιβαλλοντικήαλλαγή σε παγκόσμια κλίμακα. Τοναναμενόμενοπλήθοςτων σημείων που θα εκπέμπουν αυτές τις ραδιοσυχνότητες,είναι αδύνατον να προβλέψουμε.Πλέον των νέων εκατομμυρίων σταθμών-κεραιών 5Gπάνω στην γηκαιτων 20000 δορυφορικών πομπών στο διάστημα, 200 δισεκατομμύρια αντικείμενα θα εκπέμπουν σήμα και σύμφωνα με τους υπολογισμούς θα περιλαμβάνονται στο διαδίκτυο των Πραγμάτων (InternetofThings) μέχρι το 2020 και ίσως έως ένα τρισεκατομμύρια αντικειμένων σε μερικά χρόνια αργότερα. Εμπορικές συχνότητες 5Gσε χαμηλότερες ταχύτητες έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί στο Qatarστην Φιλανδία, την Εσθονία, στα μέσα του 2018. Οι πολύ υψηλές συχνότητες (μήκος κύματος χιλιοστού) έχουν προγραμματισθεί να ξεκινήσουν στο τέλος του 2018.

Παρά μια γενική απόρριψη, η παραδοχή ότι η ακτινοβολία των ραδιοσυχνοτήτων βλάπτειστην υγεία είναι ήδη αποδεκτή. Οι συσσωρευμένες κλινικές αναφορές σε ανθρώπους που έχουν υποστεί επιπτώσειςστην υγεία τους, ταπειραματικάαποτελέσματα με βλάβες του DNA, των κυττάρων καιτωνοργάνων σε ένα μεγάλο δείγμα ζώωνκαι φυτών, οι επιδημιολογικές αποκαλύψεις ότι πολλές σοβαρές ασθένειες του σύγχρονου πολιτισμού μας όπως οκαρκίνος, οι καρδιολογικές διαταραχές,ο ζαχαρώδης διαβήτης είναι κατά κύριο λόγοεξ’ αιτίαςτης ΗΜ ρύπανσης και αποτελούν μέρος μιας σοβαρής βιβλιογραφίας με περισσότερες από 10,000 ελεγμένες μελέτες –δημοσιεύσεις. Αν το σχέδιο της βιομηχανίας τηλεπικοινωνιών για την 5Gτελεσφορήσει, τότε κανένας άνθρωπος,κανένα ζώο, πουλιά, έντομαή φυτάδεν θα έχουντην δυνατότητα να αποφύγουνμιαέκθεσή 24 ωρώντην ημέρα, επί 365 ημέρες τον χρόνο και σε επίπεδα ακτινοβολίας ίσωςκαι εκατοντάδες φορές πάνωαπό αυτήν πουυπάρχει σήμερα.Επί πλέον δεν θα υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να γλυτώσεικανείςσε οποιοδήποτε σημείο του Πλανήτηόπου και αν βρίσκεται.Τα σχέδια της 5Gαπειλούν να προκαλέσουν μηαναστρέψιμεςεπιπτώσειςστον άνθρωπο καθώς και μια μόνιμη ζημία σε όλα τα οικοσυστήματα του πλανήτη.Άμεσα μέτρα θα πρέπει να ληφθούν για την προστασία της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος, σύμφωνα με τις ηθικές δομές και τις διεθνείς συμφωνίες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://static1.squarespace.com

Η έκκληση σε διάφορες γλώσσες https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal/

Διαβάστε επίσης

Μεγάλοι κίνδυνοι από την 5G κινητής