Επιχείρησαν να περιφράξουν την είσοδο της ΒΙΟΜΕ – Συνέλευση και κινητοποιήσεις από τους εργαζομένους

Μέσω ανάρτησης στο facebook, οι εργαζόμενοι του κατειλημμένου εργοστασίου της ΒΙΟΜΕ ενημέρωσαν ότι πραγματοποιείται συνέλευση, καθώς νωρίς το πρωί στο σημείο κατέφθασε συνεργείο για να περιφράξει την είσοδο του εργοστασίου, με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.

20 Σεπτεμβρίου 2023

Oι εργαζόμενοι και οι αλληλέγγυοι απευθύνουν κάλεσμα υπεράσπισης του κατειλημμένου εργοστασίου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογραφου Χρήστου Αβραμίδη «ο εργολάβος του fund που αγόρασε τη ΒΙΟΜΕ προσπαθεί να μπουκάρει στο εργοστάσιο για να το περιφράξει. Μέχρι στιγμής ο αλληλέγγυος κόσμος που βρίσκεται στο σημείο, κρατάει την είσοδο και τα μηχανήματα δεν έχουν μπει στη ΒΙΟΜΕ, αλλά όπως φαίνεται στο βίντεο, πραγματοποιούν έργα, στο διπλανό οικόπεδο, που ανήκει στη Φίλκεραμ. Καλείται άμεσα κόσμος στην είσοδο της ΒΙΟ.ΜΕ για στήριξη. Για να σωθεί το μοναδικό κατειλημμένο εργοστάσιο στην Ευρώπη».

Πηγή: thepressproject.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.