Αποσύρονται από τα νησιά του Αιγαίου υπουργοί, στρατηγοί και τα καλύτερα έρχονται

19 Απριλίου 2023

«Αποσυρόμαστε» από το Αιγαίο και τα νησιά του; Ειδικά αυτά του βορειοανατολικού Αιγαίου και της Δωδεκανήσου;

Μας επεσήμανα στρατιωτικοί ότι ήταν περίεργο το γεγονός ότι ουδείς από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία δεν …προσέγγισε αυτές τις περιοχές κατά τις ημέρες του Πάσχα! Ούτε καν ο Α/ΓΕΕΘΑ που τον κυνηγά η δήλωση με τα σπίρτα…

Κι όμως σήμερα η Καθημερινή επιβεβαιώνει αυτά που δεν θέλαμε να πιστέψουμε και τα αποδίδαμε σε συμπτώσεις! Γράφει περί συμφωνίας Ελλάδας-Τουρκίας για αποφυγή οποιουδήποτε περιστατικού θα μπορούσε να οδηγήσει σε …παρεξηγήσεις!!!

Αν ισχύει και δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε την Καθημερινή, πρόκειται για ασύλληπτη υποχώρηση και παραδοχή τουρκικών αξιώσεων που χρόνια τώρα καμία ελληνική κυβέρνηση δεν σκέφθηκε καν να συζητήσει!

Οι Τούρκοι εδώ και πολλά χρόνια χαρακτήριζαν …πρόκληση τις επισκέψεις Ελλήνων αξιωματούχων σε ακριτικά νησιά. Ουδείς τους έδινε σημασία. Επί υπουργίας του ο Πάνος Καμμένος πετούσε συνεχώς με ελικόπτερο σε αυτά τα νησιά ,εκτός από τις πτήσεις που έκανε στα Ίμια τις ημέρες της μαύρης επετείου. Οι Τούρκοι «γάβγιζαν» αλλά δεν έκαναν τίποτα άλλο. Και τι θα μπορούσαν να κάνουν σε ελληνικό έδαφος;

Τώρα μαθαίνουμε ότι εκτός από οπλικά συστήματα …αποσύρονται οι πολιτικοί και οι στρατηγοί μας!

Από το καλό στο καλύτερο και μετά τις εκλογές τα …ακόμη καλύτερα.

Πηγή: www.militaire.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.