Εκδήλωση υπέρ της Ρωσίας στην Πάφο

Εκδήλωση υπέρ της Ρωσικής Ομοσπονδίας πραγματοποίησαν την Κυριακή γύρω στο μεσημέρι, εκατοντάδες   κάτοικοι της Πάφου από τη Ρωσία, Έλληνες του Πόντου, Λευκορώσοι, και Κύπριοι.

Σύμφωνα με τον βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, 350 με 400 άτομα συγκεντρώθηκαν χτες  στην Κάτω Πάφο πραγματοποιώντας εκδήλωση  υπέρ της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κρατώντας ελληνικές και ρώσικες σημαίες.

Η εκδήλωση, είπε ο κ. Ιωάννου, ξεκίνησε με αυτοκινητοπομπή από τον δημοτικό χώρο στάθμευσης στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου και κατέληξε στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου, όπου οι συμμετέχοντες διαλύθηκαν.

Άλλοι επέβαιναν σε οχήματα και άλλοι πορεύτηκαν στο παραλιακό μέτωπο της Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Οι συμμετέχοντες φώναζαν συνθήματα υπέρ της Ρωσίας και κατά του φασισμού και του ναζισμού. Κατά τη διέλευσή τους από κέντρα αναψυχής σημειώθηκαν λεκτικές αντιπαραθέσεις με παριστάμενα πρόσωπα.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με διακριτική παρουσία της Αστυνομίας, έληξε ειρηνικά.

Πηγή: e-shocknews.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.