Εγκληματίες: Εμπλέκουν την Ελλάδα σε πιθανό πυρηνικό πόλεμο!

Σούδα και Αλεξανδρούπολη: Ορμητήρια πολέμου σε περίπτωση σύρραξης ΝΑΤΟ-Ρωσίας

23 Ιανουαρίου 2022

Την περίπτωση η Ελλάδα να αξιοποιηθεί ως ορμητήριο πολέμου σε ενδεχόμενη στρατιωτική σύρραξη μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας επιβεβαιώνουν αξιωματούχοι της Αμερικανικής κυβέρνησης. Γι’ αυτό φρόντισαν οι κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, οι οποίες έδωσαν «γη και ύδωρ» στις ΗΠΑ, μετατρέποντας την χώρα σε απέραντο Αμερικανονατοικό στρατόπεδο.
Ενώ, λοιπόν, τα «σύννεφα» μιας ενδεχόμενης σύγκρουσης στην Ουκρανία πυκνώνουν, έρχεται ένας στενός συνεργάτης του προέδρου Μπάιντεν και μόνιμος αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), ο Μάικλ Κάρπεντερ, να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.
Μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο Κάρπεντερ αναφέρει ότι η Σούδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά αεροναυτικών δυνάμεων και η Αλεξανδρούπολη για τη μεταφορά δυνάμεων στην Ανατολική Ευρώπη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο atexnos.gr

Απογειώνεται η ελληνική εμπλοκή στα επικίνδυνα αμερικανοΝΑΤΟικά σχέδια

18 Ιανουαρίου 2022

Όλο και πιο ορατή γίνεται η επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας στα σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στον ανταγωνισμό τους με τη Ρωσία καθώς για μια ακόμα φορά το θέμα της Ουκρανίας ήταν στο τραπέζι της συζήτησης μεταξύ του υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια και του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ στη συνάντηση που είχαν σήμερα σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών. Μάλιστα όπως έκαναν γνωστό η συζήτηση θα συνεχιστεί και την Τετάρτη.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Νίκου Δένδια στο Τwitter «συζητήσαμε θέματα που άπτονται της στρατηγικής εταιρικής σχέσης και συνεργασίας καθώς και τις πρόσφατες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή».
Πιο συγκεκριμένος ήταν ο Αμερικανός πρέσβης που ανέφερε ότι είναι «εξαιρετικό να ξεκινάμε μια φιλόδοξη χρονιά συνεργασίας με το Νίκο Δένδια, υπογραμμίζοντας τη σημασία της αλληλεγγύης και της σταθερότητας στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για την κυριαρχία της Ουκρανίας». Ανέφερε ακόμα πως «συζητήσαμε για την επιτάχυνση των κοινών μας στόχων για ειρήνη και ευημερία, συμπεριλαμβανομένης της ενεργειακής συνεργασίας στην Ανατολική Μεσόγειο».

Πηγή: www.902.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Διαβάστε επίσης

Τι θα συμβεί στην Αθήνα αν πληγεί η Αλεξανδρούπολη