Οι Παλαιστίνιοι φυλάνε την ελληνική εκκλησία και σημαία να μην τις κάψουν οι Εβραίοι εξτρεμιστές

Συγκλονιστικό! Οι Παλαιστίνιοι φυλάνε τις ελληνορθόδοξες εκκλησίες στη Λοντ να μην τις κάψουν οι φανατικοί Ισραηλινοί. Οι Παλαιστίνιοι φύλακες της ελληνικής σημαίας! Επίσκοπος Σεβάστειας: oι έποικοι επιτέθηκαν στην εκκλησία στη Λοντ!

15 Μαΐου 2021

Συγκλονιστικό. Οι Παλαιστίνιοι φυλάνε τις ελληνορθόδοξες εκκλησίες στη Λοντ για να μη τις κάψουν οι φανατικοί Ισραηλινοί. Οι Παλαιστίνιοι φύλακες της ελληνικής σημαίας! Από την οροφή μιας ελληνορθόδοξης εκκλησίας στην πόλη Λοντ στο Ισραήλ μπροστά από το Μεγάλο Τζαμί, ένας Παλαιστίνιος νεαρός παρακολουθεί με κιάλια τυχόν κινήσεις Ισραηλινών εξτρεμιστικών ομάδων που ενδέχεται να προσπαθήσουν να επιτεθούν στους Άραβες πολίτες της πόλης και τα σπίτια και τα ιερά τους που τυγχάνουν και ελληνορθόδοξα.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο AFP, οι Εβραίοι φανατικοί έκαψαν αυτοκίνητα μεταξύ της εκκλησίας και του τζαμιού στην πόλη Λοντ και κατ’ άλλη πηγή επιτέθηκαν στην εκκλησία. Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος της Σεβάστειας Αταλάχ Θεοδόσιος Χάνα καταδίκασε τις αιματηρές τρομοκρατικές συμμορίες και το τι κάνουν εναντίον των Παλαιστινίων. Είπε επίσης ότι στην πόλη της Λοντ, οι έποικοι επιτέθηκαν ταυτόχρονα σε ένα τζαμί και στην κοντινή εκκλησία, και νέοι από τη Λόντ συγκρούστηκαν μαζί τους.

Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος χαιρέτησε τους κατοίκους της Λοντ και όλες τις πόλεις και τα χωριά που εξέφρασαν την απόρριψη της καταπίεσης, της αδικίας, της κατοχής, της τυραννίας και της προσβολής των ιερών τόπων.

Κάλεσε τις ισραηλινές αρχές να συνειδητοποιήσουν ότι ο παλαιστινιακός λαός δεν θα παρακολουθεί χωρίς όπλα αυτές τις συμμορίες να στοχεύουν την Ιερουσαλήμ και τα ιερά μέρη της, επειδή στοχεύουν επίσης τους κατοίκους της Γάζας και άλλες παλαιστινιακές πόλεις, χωριά και κωμοπόλεις.

“Οι Παλαιστίνιοι δεν θα παραδοθούν στη μηχανή καταπίεσης, αδικίας και τυραννίας. Είμαστε υπερασπιστές της αλήθειας και της δικαιοσύνης και δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι η αξιοπρέπεια μας, η ιστορία μας και η ελευθερία μας παραβιάζονται και ότι στη Ιερουσαλήμ μας, στα ιερά μας και στα κληροδοτήματα μας επιτίθενται“.

dimpenews.com

Πηγή: infognomonpolitics.gr