Εκτός ελέγχου: Κατάρρευση ΕΣΥ, τρομοκρατία, όργιο προπαγάνδας και παραπληροφόρησης

Αποκαλυπτικό βίντεο-ντοκουμέντο: Πώς ξεκίνησαν να χτυπάνε τον κόσμο στη Νέα Σμύρνη

7 Μαρτίου 2021
Ένα αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει πώς ξεκίνησαν οι αστυνομικοί του Χρυσοχοΐδη να χτυπάνε ανελέητα τον κόσμο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και ειδικά έναν νέο τον οποίον τσάκισαν κυριολεκτικά με τα πτυσσόμενα κλομπ οι δικυκλιστές της ΔΡΑΣΗ.
Στο πλάνο φαίνεται ότι δύο νεαροί συνομιλούν με αστυνομικούς με αφορμή την ένταση στην πλατεία και την προσπάθεια των αστυνομικών να κόψουν πρόστιμο σε μια οικογένεια.
Στη συνέχεια εντελώς απρόκλητα ο αστυνομικός ορμάει κατά πάνω μαζί με άλλους και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν και να τον γονατίζουν στο έδαφος, με τους περίοικους να διαμαρτύρονται για αυτό το αποκρουστικό θέαμα που έβλεπαν από μέρους των ανδρών της ΕΛΑΣ.
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.documentonews.gr

«Αποτύχαμε παταγωδώς στην πανδημία…» – Παρέμβαση πέντε πρώην υπουργών και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για την αποτυχία Μητσοτάκη

7 Μαρτίου 2021
«Το μείγμα πολιτικής που εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας έχει αποτύχει παταγωδώς», υποστηρίζουν σε ανακοίνωσή τους, πέντε πρώην υπουργοί και βουλευτές των κυβερνήσεων της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή, οι κ.κ. Χρήστος Ζώης, Κρινιώ Κανελλοπούλου, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Σάββας Τσιτουρίδης και Ευάγγελος Αντώναρος.
Στην ανακοίνωσή τους τα πέντε στελέχη αποδομούν την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, υποστηρίζουν ότι τα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση έχουν οδηγήσει την χώρα σε υγειονομικό, κοινωνικό και οικονομικό αδιέξοδο και ζητούν από την κυβέρνηση να κινητοποιηθεί για την εξασφάλιση πόρων προκειμένου να αποτρέψει την διαφαινόμενη οικονομική καταστροφή.
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.konstantakopoulos.gr

Εις Θάνατον…

5 Μαρτίου 2021
Σε κρίσιμη κατάσταση είναι η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα, καθώς η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας με νεώτερη ανακοίνωση κάνει γνωστό ότι μετά από εισαγγελική παραγγελία, από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό έγιναν ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών.
Ειδικότερα η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει πως “ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται για 18η ημέρα στην ΜΕΘ, σήμερα 05 Μαρτίου 2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών”.
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.konstantakopoulos.gr

Ο οποιοσδήποτε, οπουδήποτε, οποτεδήποτε

Του Θάνου Καμήλαλη
7 Μαρτίου 2021
Τελικά, μπορεί να γίνονται αναλύσεις επί αναλύσεων για τη συνεχόμενη διολίσθηση σε κάτι σαν Δημοκρατία, για το θέμα της απεργίας πείνας και της παραβιάσης του νόμου από την Πολιτέια με επίδικο τη ζωή ενός κρατούμενου, για τη λίστα Πέτσα, την καταστολή κλπ, αλλά αρκούσε ένα περιστατικό. Που παραμένει σοκαριστικό αλλά δεν είναι και κάτι καινούριο. Ναι έχουμε φτάσει στο σημείο να μην το θεωρούμε «καινούριο»…
Μέσα λοιπόν από μία ακόμα αστυνομική επιδρομή και απρόκλητη βία στη Νέα Σμύρνη που για μία ακόμα φορά θύμισε συμμορία κατά πολιτών, χωρίς καμία αμφιβολία για το αν υπήρχαν «επεισόδια» (οτιδήποτε κι αν σημαίνει αυτό στο μυαλό του μέσου Δεξιού) είδαμε:Διαβάστε τη συνέχεια στο thepressproject.gr

Η ατομική ευθύνη της θείας σου

Της Έλενας Ακρίτα
6 Μαρτίου 2021
Αλλού κοιτάζαμε εμείς αλλού ντ’ αλλού. Πώς να σωθούμε κοιτάζαμε, πώς να σώσουμε τα παιδιά μας κοιτάζαμε, πώς να σώσουμε τα σπίτια μας κοιτάζαμε, πως να πληρώσουμε τα χρέη μας κοιτάζαμε, πως να επιβιώσουμε σε αυτό το σίχαμα που μάς περιβάλλει, αυτό κοιτάζαμε.
Πού να πάει το μυαλό μας, πού να το συλλάβει νους ανθρώπου, τι πήγε κι έκανε ο πρωθυπουργός με τα λεφτά μας. Συμφώνησε λέει με την εκκλησία να πληρώνει αυτός (δηλαδή εμείς) ένα μέρος από το μισθολόγιο των λαϊκών που εργάζονται εκεί. Ο άρχοντας ο κιμπάρης ο έξω καρδιά που σκορπάει τα κερατιάτικα από τη δική μας τσέπη, πάει και δίνει κι άλλα λεφτά στην εκκλησία
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.news247.gr

Νέα Σμύρνη / Όργιο παραπληροφόρησης από τα ΜΜΕ μετά από διαρροές της ΕΛΑΣ

7 Μαρτίου 2021
Την οργή των πολιτών στα κοινωνικά δίκτυα προκάλεσε η «εικονική πραγματικότητα» που παρουσίασαν τα περισσότερα μεγάλα ΜΜΕ, αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη.
Συγκεκριμένα, και ύστερα από σχετικές διαρροές της ΕΛΑΣ, ο άγριος και αναίτιος ξυλοδαρμός πολιτών που βρίσκονταν στην πλατεία, παρουσιάστηκε ως «επίθεση από 30 άτομα σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ». Ορισμένα site, μάλιστα, πλειοδότησαν στην προπαγάνδα, εφευρίσκοντας «ενέδρα» των κατοίκων στους αστυνομικούς!
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.avgi.gr

Διαβάστε επίσης

Επανάσταση στη Νέα Σμύρνη!