“Η Ελληνική Δημοκρατία δεν εκβιάζεται” αλλά… το Sputnik δεν το παίρνουμε, τσουπ, εμφανίστηκε και ο Μπερνς

“Η Ελληνική Δημοκρατία δεν εκβιάζεται” επαναλαμβάνουν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη λες και με τη στάση τους να οδηγήσουν στο θάνατο τον κρατούμενο Κουφοντίνα φυλούνε τίποτα Θερμοπύλες ενάντια στις ορδές των βαρβάρων. Όμως απέναντί τους βρίσκεται, ένας άνθρωπος που αργοπεθαίνει σε ένα κρεβάτι.

Η Ελληνική Δημοκρατία δεν εκβιάζεται, αλλά το εμβόλιο Sputnik της Ρωσίας δεν το παίρνουμε, γιατί η Ελλάδα σέβεται τις επιθυμίες των εταίρων και συμμάχων μας, ακόμη και όταν οι ίδιοι οι σύμμαχοι σπεύδουν να αγοράσουν το εμβόλιο Sputnik, όπως κάνει η Αυστρία ή όταν σπεύδουν να αγοράσουν περισσότερα εμβόλια απ’ όσα έχουν συμφωνηθεί εις βάρος χωρών που σέβονται τις επιθυμίες τους, όπως έκανε η Γερμανία.

Η Ελληνική Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Κι εμφανίστηκε και ο Μπερνς για να μας θυμήσει ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή τη χώρα. Ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ κι ενώ ο Κουφοντίνας βρίσκεται ώρες πριν τον θάνατό του έσπευσε να πει ότι “δε θα ξεχάσουμε ποτέ” και να συγχαρεί την κυβέρνηση της Ελλάδας που δεν εκβιάζεται και προασπίζει τη Δημοκρατια. Χειροκρότησε ο κ. Μπερνς την κυβέρνηση που με την άτεγκτη στάση οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τον Κουφοντίνα να γίνει ο πρώτος νεκρός απεργός πείνας στην ιστορία της ελληνικής δημοκρατίας

Άλλη μια λαμπρά ημέρα για τη Δημοκρατία της χώρας μας… που δεν εκβιάζεται, αλλά ενίοτε υπακούει, σκύβει το κεφάλι, λειτουργει ως προτεκτοράτο.

Πηγή: agonaskritis.gr

Διαβάστε επίσης

Εμβόλια: Το Υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαιώνει διαψεύδοντας, ενώ Ε.Ε. και ΗΠΑ συγχαίρουν τους Ρώσους