Ανάρτηση-κόλαφος: Δεν θα γίνω συνεργός σε φόνο

Φωτιά για την κυβέρνηση και προσωπικά για τον πρωθυπουργό είναι το κείμενο που ανάρτησε ο Σπύρος Δημητριάδης, πατέρας του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη, και πρώην σύζυγος της αδελφής του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κατερίνας. «Σήκωσα την σορό του Μπακογιάννη στους ώμους. Πόνεσα. Αλλά συνεργός σε φόνο Κε Μητσοτάκη δεν θα γίνω. Έστω και τώρα κάντε κάτι» έγραψε ο Σπύρος Δημητριάδης.

Και πρόσθεσε: «Το θέμα του Κουφοντίνα το έχουν σχεδιάσει.  Θα τον σκοτώσουν και αφενός θα μονοπωλήσει την ατζέντα για καιρό ώστε να μην ασχολούμαστε με τα χάλια τους και αφετέρου θα συσπειρώσουν το δεξιό ακροατήριό τους, την συντηρητική κοινωνία, τους Κυρ – Παντελήδες και όλα τα ψοφοειδή ανθρωπάκια. Υπολογίστε και τις αντιδράσεις, τις διαδηλώσεις, τους ρουφιάνους των ΜΑΤ που θα αμοληθούν να καίναι και θα εμφανιστούν σαν προστάτες του νόμου και της τάξης. Μακάρι να βγω ψεύτης!».

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος Σπύρος Δημητριάδης ήταν στενός φίλος με τον αείμνηστο Παύλο Μπακογιάννη, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Κουφοντίνα και την 17 Νοέμβρη. Μάλιστα ο Σπύρος Δημητριάδης, στην κηδεία του Παύλου Μπακογιάννη, ήταν ένας από εκείνους που κρατούσαν το φέρετρο.